​Missie

Multi-Techniek Installatie en Onderhoud

ISB Building Technics is gegroeid vanuit de ventilatietechniek richting HVAC, maar heeft in de loop der jaren vooral vanuit haar Service afdeling expertise verworven in zowat alle gebouwentechnieken. We vertrekken steeds vanuit onze core business HVAC, maar bieden desgewenst onze klanten graag totaaloplossingen voor gebouwentechnieken (Sanitair, Elektriciteit, …) hetzij in eigen beheer, hetzij in supervisie en coördinatie met preferentiële partners.

Flexibiliteit

We willen de verwachtingen van onze klanten zeer goed begrijpen om deze vervolgens op een reactieve wijze te vertalen in duurzame, kwalitatieve technische oplossingen. We combineren de voordelen van een KMO met een grote onderneming, om op die manier snel en flexibel te kunnen inspelen op de behoeften van onze klanten.

Service

Naast het installatiewerk, bieden wij ook onderhoudscontracten aan op maat van de wensen van onze klanten. Het preventief onderhoud houdt de installaties in een goede conditie en onze service call dienst 24h/24h 7/7 ontzorgt onze klanten op ieder moment.

Duurzaamheid

ISB Building technics wil haar klanten duurzame installatieoplossingen aanbieden, reeds vanaf de offerte fase. Maar deze doelstelling stopt niet bij de oplevering van de installatie. Integendeel, we denken graag mee over energiebesparende maatregelen, uw verduurzamingstraject, het efficiënter maken van uw bedrijfsprocessen en een kostenbesparend onderhoudsplan.

Onze waarden

Team spirit

Teamspirit is betrokken zijn in het gezamenlijke succes. Onze medewerkers helpen elkaar en zoeken elkaar op om kennis te delen. Zo kunnen wij de klant de beste oplossing bieden en slagen in al onze projecten.

Ethisch Ondernemen.

Onze werknemers zijn oprecht. Dat is de basis tot vertrouwen in de relatie met onze klanten en leveranciers. Wij werken in alle openheid. Eerlijk duurt nog steeds het langst.

Respect

Wij hebben respect voor iedereen met wie we werken: klanten, onderaannemers, leveranciers, collega’s… en hebben voor allen een luisterend oor.

Wij hebben respect voor verschillen, evenals voor de natuur en de omgeving. Wij bieden onze klanten oplossingen die zowel efficiënt zijn als milieuvriendelijk.

Persoonlijke ontwikkeling

ISB Building Technics biedt iedere werknemer de mogelijkheid om zich te ontplooien en zijn talenten en potentieel te valoriseren. In de huidige snel evoluerende professionele omgeving bieden wij onze werknemers de kans hun expertise verder te ontwikkelen, evenals hun capaciteit om te beantwoorden aan de noden van onze klant.

Professionalisme

Wij willen erkend en gekozen worden voor ons professionalisme. Wij maken er iedere dag werk van om onze deskundigheid en ons vermogen te ontwikkelen teneinde de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze installaties te verbeteren.

 

Veiligheid

Veiligheid is onze grootste prioriteit. Onze veiligheidspolitiek is volledig geïntegreerd in ISB Building Technics. Niet alleen onze preventieadviseurs, maar alle onze medewerkers leveren dag in dag uit inspanningen om nog veiliger werkomstandigheden te creëren. Dit leidt tot meer werkvreugde en een hogere efficiëntie.

  • CopyrightLabel