Electricity and Instrumentation

ISB Building Technics heeft een afzonderlijk departement voor regeltechniek, dat voor de installatieprojecten instaat voor de studie, ontwerp, levering en plaatsing van het elektrisch bord en aanhorige regelingcomponenten, om de installatie optimaal te laten functioneren.

 

ISB Building Technics is partner van diverse open systemen, waardoor er direct kan ingegrepen worden op de installatie zonder een beroep te moeten doen op de fabrikant.

 

Door niet merkgebonden te zijn, kan voor oudere regeltechnische installaties in het kader van een serviceovereenkomst, een studie uitgevoerd worden om deze te vervangen door een installatie van het merk naar keuze van de klant.

 

Binnen onze onderhoudscontracten bieden wij een 24h/24 opvolging vanop afstand aan en kan ons service team direct ingrijpen in geval er zich iets voordoet.

 

ISB kan ook instaan voor de opvolging van de energieverbruiken. Door het installeren van dataloggers met teletransmissie, worden de gegevens op regelmatige basis doorgezonden en zijn deze onmiddellijk beschikbaar op onze website.

  • CopyrightLabel