Onderhoud en Technisch Beheer

​​

ISB Building Technics biedt een brede waaier aan onderhoudsdiensten voor gebouwentechnieken, aangepast aan de wensen en noden van de klant. Vertrekkende vanuit het preventief onderhoud en technisch beheer zorgen wij dat de installaties betrouwbaar functioneren. Het correctief onderhoud voeren wij snel en efficiënt uit om de klant en de gebruikers van alle mogelijke hinder te ontzien.

Onze formules met totale waarborg bieden de mogelijkheid om ook het functioneringskost van technische installaties gedurende hun levensduur compleet de beheersen.

Onze tools voor toezicht en aansturing op afstand maken gebruik van de nieuwste technologie om in real time de werking van uw installaties te kunnen controleren, hun prestaties te verbeteren en hun levensduur te verlengen. De optie energy management laat ook toe om het energieverbruik in kaart te brengen en er de gebruikers bewuster mee te laten omgaan. In nauwe samenwerking met de installatieafdeling kunnen verbeteringsvoorstellen uitgewerkt worden, gaande van invoering van duurzamere technologieën tot zelfs integratie van decentrale energieproductie.

  • CopyrightLabel